Jocuri

 

Top Jocuri Noi

FIFA 18

FIFA 18

FIFA 18

FIFA 18 este primul joc "next gen" seriei: jucătorii sunt modelaţi în detaliu, au parte de animaţii noi, gazon se degradează în timpul unui meci, toate aceste îmbunătăţiri grafice fiind cuplate cu finisarea gameplay-ului.

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V - Jocul anului

Grand Theft Auto V este cel mai recent joc al renumite serii GTA, lansat la peste cinci ani distanţă faţă de titlul precedent. GTA V oferă cea mai cuprinzătoare lume de joc deschisă realizată vreodată de studiourile Rockstar Games: întregul Los Santos, precum şi împrejurimile acestuia sunt recreate în detaliu.

Titanfall

Titanfall

Titanfall - primul shooter next-gen pe Xbox

Titanfall este primul joc al studioului Respawn Entertainment, fosta echipă din spatele seriei Call of Duty. Titanfall este un shooter multiplayer SF, în care jucătorii au şi posibilitatea de a conduce roboţi imenşi numiţi titani.

Far Cry 4

Far Cry 4

Far Cry 4 - Bine ati venit în Kyrat!

Far Cry 4 se desfăşoară în Kyrat, o regiune fictivă, sălbatică şi foarte periculoasă a munţilor Himalaya, unde jucătorii trebuie să lupte împotriva regimului tiranului Pagan Min, autoproclamat rege.

Assassin’s Creed: Unity

Assassin’s Creed: Unity

Assassin’s Creed: Unity

După cum ne-au obişnuit deja titlurile seriei Assassin’s Creed, acțiunea se va desfăşura în Paris, în timpul Revoluţiei Franceze, din perspectiva noului erou Arno Victor Dorian. Pe lângă campania single player, Unity oferă şi misiuni special dedicate modului multiplayer cooperativ.

Call of Duty: Advanced Warfare

Call of Duty: Advanced Warfare

Call of Duty: Advanced Warfare

Advanced Warfare oferă 12 moduri de joc, dintre care nu lipsesc Capture the Flag, Hardpoint, Team Deathmatch, Domination sau Search and Destroy, dar nici moduri noi precum Uplink sau Momentum.

BioShock Infinite

BioShock Infinite

BioShock Infinite - Gigantul lipsit de ambitie

În BioShock Infinite, acţiunea se desfăşoară în oraşul suspendat Columbia, dispărut în nori la începutul secolului al XX-lea. Jucătorii intră în pielea lui Booker DeWitt, un fost agent Pinkerton, nevoit să călătoarească până în Columbia pentru a o salva pe Elizabeth, o fată cu puteri ieşite din comun, prizonieră acolo încă de la naştere.

DmC: Devil May Cry

DmC: Devil May Cry

DmC Devil May Cry - Dante si diavolul

DmC Devil May Cry este continuarea vestitei serii de jocuri de acţiune a celor de la Capcom, de această dată fiind vorba totuşi despre o nouă poveste şi o reinventare a personajului principal Dante.

Diablo 3

Diablo 3: Reaper of Souls

Diablo 3: Reaper of Souls

Diablo III: Reaper of Souls continuă povestea prin intermediul unui al cincilea act al campaniei: după evenimentele din Diablo III, soulstone-ul cu spiritele malefice ale demonilor din Iad cade în mâinile Îngerului Morţii, Malthael.

Watch Dogs

Watch Dogs

Watch Dogs - hacking pentru toti

Watch Dogs se doreşte a fi un joc open-world modern, acţiunea desfăşurându-se într-o replică a oraşului Chicago, a cărui întreagă infrastructură este controlată de un sistem de operare ce poate fi accesat şi folosit în avantajul eroului principal.

www.000webhost.com