Servicii

Free Spirit Internet Cafe este una din cele mai performante săli de gaming din Chișinău. Printre clienții noștri se numără atât gameri profesioniști care fac performanță, cât și gameri amatori care joacă din placere. Pe lângă servicii de gaming, pentru a satisface necesitățile clienților noștri, noi oferim servicii de poligrafie și servicii foto pentru acte.

 • PC Gaming

  Pc1

  Noi punem la dispoziția clienților 26 de PC-uri performante dotate cu hardware corespunzător pentru a suporta cele mai noi jocuri din industria gaming-ului.

  Clienții pot solicita adăugarea sau actualizarea unor programe sau jocuri, pentru aceasta ei trebuie să se adreseze la operator.

 • Xbox 360

  Xbox

  Xbox 360 este una din cele mai populare console de gaming din lume. Pe langa faptul că există un număr mare de jocuri exclusive, Xbox mai are un șir de avantaje precum: controller mai comfortabil, comunitate Xbox Live, GPU și memorie RAM optimizată pentru gaming.

 • Servicii poligrafice

  Xerox

  Pentru clienții noștri noi oferim următoarele servicii de poligrafie:

  multiplicare A3/A4, listare A3/A4, scanare A3/A4, tehnoredactare, legare cu arc, laminare și copertare.

 • Fotografii pentru acte

  acte

  Pentru a satisface necesitățile clienților noștri, noi oferim o gamă de servicii foto precum: realizarea fotografiilor pentru acte, listarea imaginilor pe carton A4 și redactarea grafică a imaginilor în Adobe Photoshop.

www.000webhost.com